Hieronta ja hermoratahieronta

Tarjoamme monipuolista hierontaa koko keholle! Hermoratahieronta, Trigger hieronta ja muut hieronnat vapauttavat kehon kivuista ja stressistä ja virkistävät mieltä. Tarjoamme laajasti hierontaa Vantaa ja Helsinki -alueella.

Hieronta avaa jumissa olevia lihaksia ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Päänsäryt, niskakivut ja jännitykset laukeavat. Tarjoamme erilaisia hierontoja, soita ja kysy lisää!

1) Tämä hoito on Sinulle, joka kaipaat rentoutusta arjen kiireen ja stressin keskelle! Miellyttävät otteet, jotka auttavat Sinua saavuttamaan yhä rentoutuneemman tilan. Halutessasi voit kruunata hoidon Hot Stone-kuuma kivihoidolla +20€. Hoidon kesto kokonaisuudessaan 50min.

2) Tämä hoito on Sinulle, jolla on selkeitä lihaskireyksiä ja ongelmia kehon toimintojen kanssa. Hoito on tuntuvampi, kuitenkin kehosi sallimissa rajoissa. Tässä hoidossa yhdistetään myös nivelmobilisaatiota ja

Hot Stone-kuuma kivihoidolla rentoudut yhä syvemmälle ja saat lämpöä kylmyyden keskelle!

Hoidon kesto kokonaisuudessaan 50min.

– päänsärkyjä

– niska-hartia-seudun ongelmat

– alaselkäongelmia ( ischias )

– olkapäävaivoja

3) Hoito on Sinulle, jolla on erityisongelmia. Hoidossa käytetään useita eri tekniikoita, eniten kuitenkin triggerpisteitä ja kalvojen aukaisua.

Hoito on kivulias, mutta tehokas ja palkitsee hyvillä tuloksilla.

Bruksaajat eli hampaiden narskuttelijat saavat suuren avun purenta- ja äänentuottoalueen lihaksiston käsittelystä! Voice- massage!

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!