Hieronta ja hermoratahieronta

Tarjoamme monipuolista hierontaa koko keholle! Hermoratahieronta, Trigger hieronta ja muut hieronnat vapauttavat kehon kivuista ja stressistä ja virkistävät mieltä. Tarjoamme vahvalla osaamisella hierontaa Vantaa ja Helsinki -alueella.

Hieronta avaa jumissa olevia lihaksia ja rentouttaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Päänsäryt, niskakivut ja jännitykset laukeavat. Tarjoamme erilaisia hierontoja, soita ja kysy lisää!

RENTOUTTAVA HIERONTA: Tämä hoito on Sinulle, joka kaipaat rentoutusta arjen kiireen ja stressin keskelle! Miellyttävät otteet, jotka auttavat Sinua saavuttamaan yhä rentoutuneemman tilan. Halutessasi voit kruunata hoidon Hot Stone-kuuma kivihoidolla.

NAPAKAT NÄPIT -HIERONTA: Tämä hoito on Sinulle, jolla on selkeitä lihaskireyksiä ja ongelmia kehon toimintojen kanssa. Hoito on tuntuvampi, kuitenkin kehosi sallimissa rajoissa. Tässä hoidossa yhdistetään myös nivelmobilisaatiota ja

HOT STONE -kuumakivihoidolla rentoudut yhä syvemmälle ja saat lämpöä kylmyyden keskelle!

– päänsärkyjä

– niska-hartia-seudun ongelmat

– alaselkäongelmia ( ischias )

– olkapäävaivoja

HELL TO HEAVEN: Hoito on Sinulle, jolla on erityisongelmia. Hoidossa käytetään useita eri tekniikoita, eniten kuitenkin triggerpisteitä ja kalvojen aukaisua.

Hoito on kivulias, mutta tehokas ja palkitsee hyvillä tuloksilla.

VOICE MASSAGE: Bruksaajat eli hampaiden narskuttelijat saavat suuren avun purenta- ja äänentuottoalueen lihaksiston käsittelystä! Voice- massage!

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!