KASVOHOIDOT

KATSO AJANKOHTAISET KASVOHOITO-TARJOUKSET!

Kauneushoitolamme tarjoaa kasvohoidot Vantaalla erilaisille ihotyypeille ja olemme erikoisosaamisemme on aikuisen naisen kasvohoito.

HIFU antiage -hoidot kiinteyttävät ja kohottavat heti

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan ja hoito vaikuttaa tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton.

HIFU-hoito korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. Hoito soveltuu erityisesti roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn.

Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä.

Hoito kestää 30-90min, riippuen hoitoalueesta ja hoidon jälkeen voit palata arkirutiineihin.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

RF-hoito poistaa ryppyjä hellästi

RF ( radiofrekvenssi) lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Hoidon myötä solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

RF-hoidon tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho, pienet rypyt ja poimut häviävät.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

HYDRA FACIAL syvähoitava ihonpuhdistus
& nuorentava kasvohoito

Hydra Facial on nopea, tehokas ja täysin kivuton hoitomuoto kasvoille, erityisen tehokas ihonpuhdistus. Saat näkyviä tuloksia jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, monet asiakkaamme ovat kokeneet nuorentuneensa parin tunnin hoidon aikana vuosia. Rypyt tasottuvat, iän tuomat ihon värivirheet tasaantuvat ja poistuvat, kasvojen iho tuntuu taas heleältä ja eläväiseltä.

Kokeile Hydra Facial -kasvohoitoa! Pääset helposti eroon ihon epäpuhtauksista, jotka vanhentavat ja rasittavat ihoa.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

EFB-valoimpulssi – Turvallinen ihonhoito

Valoimpulssilla tehdään kasvohoito tai vartalohoito joko kokonaisvaltaisesti tai paikallisesti rajaten.

Erilaiset frekvenssit eli taajuudet tehoavat hienosti mm. maksaläiskiin, ei-toivottuihin pisamiin, couperosa ihon hoitoon ja muihin ihon epätasaisuuksiin. EFB:lla hoidetaan myös aknea ja tehdään pysyviä karvanpoistoja.

KATSO HINNASTO JA VARAA KASVOHOITO (VANTAA)!

Kasvohoito lämpöneulauksella

Lämpöneulauksella hoidetaan ihon pintaverenkiertoa. Laitteella saadaan näyttäviä tuloksia vartalolla ja kasvoissa.

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!

Ultratone Futura Pro

Ultratone vaikuttaa impulssein koko kehoon ja sitä voidaan käyttää kasvoihin omalla kasvojenhoito-ohjelmalla. Vetreytä ja virkistä ilmettäsi!

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!