KASVOHOIDOT

KATSO AJANKOHTAISET KASVOHOITO-TARJOUKSET!

Kauneushoitolamme tarjoaa kasvohoidot Vantaalla erilaisille ihotyypeille ja olemme erikoisosaamisemme on aikuisen naisen kasvohoito.

LCN Plasma – Tehokas vaihtoehto ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden häivyttämiseen

Uutuushoito, plasmavälähdykseen perustuva LCN Plasma kiinteyttää ihoa ilman että hoitopää koskettaa ihoa. Plasmasalama muodostaa iholle pienen höyrystymispisteen. Iho supistuu ja kiinteytyy välittömästi. Hoidon jälkeen iho jatkaa kiinteytymistään noin kolmen kuukauden ajan, fibroblast-soluissa tapahtuvan lisääntyneen kollageenin tuotannon ansiosta.

Mikä LCN-plasma, mikä fibroblast?

Olomuoto on aineen tila, joka määrittää sen fysikaalista käyttäytymistä. Näistä tavallisimmat ovat kiinteä, neste ja kaasu. Plasma taas on tunnetumpi olomuoto muualla maailmankaikkeudessa, esimerkiksi tähdissä ja tähtisumussa. Se on siis niin sanottu neljäs olomuoto, vaikka ei täytäkään kaikkia olomuodoille asetettuja ehtoja. Meille tutuimpia ilmiöitä plasmasta ovat salamointi ukonilmalla ja loisteputkilamppu.

Fibroblasti on sidekudosta tuottava sidekudossolu. Nämä solut sijaitsevat dermiksessä ja vastaavat elastiini – ja kollageenisäikeiden varastoinnista. Ihmisen fibroblastien määrä vähenee iän myötä. Tähän perustuu siis kollageenin ja elastiinin väheneminen ihossa ja näin ollen ihosta tulee vähemmän napakka ja se alkaa veltostua.

LCN-plasmahoidon kulku

Asiakkaan iho desinfioidaan ja pintapuudutetaan puudutevoiteella. Kun hoidettava alue on puutunut, iho desinfioidaan uudelleen ja aloitetaan hoito. Hoitopää viedään lähelle ihoa ja se muodostaa iholle plasmavälähdyksen avulla pienen höyrystymispisteen. Pisteen kohdalle muodostuu pieni vaaleanruskea rupi. Iho kiinteytyy ja supistuu välittömästi ja esimerkiksi yläluomella hoitotulos on yleensä nähtävissä heti hoidon jälkeen. Huomioithan, että hoitotulos jatkaa tekeytymistään vielä noin kolmen kuukauden ajan.

Toipuminen

Ruvet paranevat noin 4- 7 päivässä itsestään.

Koko parantumisprosessin ajan on erittäin tärkeää pitää iho täysin kuivana eikä hoidetulle alueelle pidä käyttää hoitovoiteita tai meikkiä. Rupien lähdettyä auringolta suojautuminen on tärkeää. Hoito voidaan uusia 8 – 12 viikon kuluttua.

Heti hoidon jälkeen iho alkaa punoittaa ja turvota. Turvotus on voimakkainta seuraavana päivänä ja sen kokonaiskesto kuten rupien paranemisaikakin on yksilöllistä.

Hoidettavat alueet:

 • Ylä -/ alasilmäluomi (myös roikkuva luomi)
 • Juonteet suun ja huulien ympärillä
 • Juonteet silmien ympärillä
 • Korvan edessä olevat juonteet (minilifting)
 • Kaula
 • Kulmakarvojen väliset pystyjuonteet eli ns. sibeliusjuonteet
 • Otsan poikittaiset juonteet
 • Akne- / raskaus- / venymäarvet

Hoidon vaikutukset:

 • Pitkäkestoinen lopputulos, noin kaksi vuotta
 • Edullinen, mutta tehokas hoitomenetelmä
 • Lyhyt toipumisaika, ruvet lähtevät noin 4-7 päivässä

Huomioithan vasta-aiheet eli tapaukset, jolloin hoitoa ei voida tehdä:

 • Pahanlaatuiset ihotaudit
 • Aktiivinen tulehdus
 • Herpes, systemaattinen lupus, porfyria
 • Valolle reagoivat lääkehoidot kuten isotretoiini ja tetrasykliini
 • Aids ja HIV
 • Hoitamaton diabetes
 • Antikoagulanttihoidot
 • Sydänsairaudet, sydämentahdistin, verenohennuslääkkeet
 • Kortisonilääkitys
 • Leikkaus viimeisen 6 kk:n aikana.
 • Raskaus
 • Imetys

Suosittelemme erityisesti yhdistämään tämän hoidon HIFU:n, jolloin kaikki kasvojen alueet saadaan tehokkaasti käsiteltyä. Soita ja kysy pakettihintaa!

KATSO LCN-PLASMAHOIDON HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

HIFU antiage -hoidot kiinteyttävät ja kohottavat heti

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) kohottaa, kutistaa ja kiinteyttää ihoa ilman kirurgin veistä. Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdistettuun ultraäänienergiaan ja hoito vaikuttaa tehokkaasti ja tarkasti moneen eri kohtaan ihon kerroksissa. HIFU-hoito on turvallinen ja lähes kivuton.

HIFU-hoito korjaa ikääntymismuutoksia, kuten kudosten veltostumista, ryppyisyyttä ja huokosten laajentumista. Hoito soveltuu erityisesti roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmakarvojen kohotukseen. Hoito sopii myös erinomaisesti kaulan löystyneen ihon sekä ryppyisen ja velton dekolteen käsittelyyn.

Menetelmän teho perustuu ultraäänen kudosta lämmittävään vaikutukseen, joka aktivoi hiipunutta kollageenituotantoa ja kiristää löystyneitä kollageeni- ja elastiiinisäikeitä.

Hoito kestää 30-90min, riippuen hoitoalueesta ja hoidon jälkeen voit palata arkirutiineihin.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

RF-hoito poistaa ryppyjä hellästi

RF ( radiofrekvenssi) lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Hoidon myötä solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.

RF-hoidon tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho, pienet rypyt ja poimut häviävät.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

HYDRA FACIAL syvähoitava ihonpuhdistus
& nuorentava kasvohoito

Hydra Facial on nopea, tehokas ja täysin kivuton hoitomuoto kasvoille, erityisen tehokas ihonpuhdistus. Saat näkyviä tuloksia jo heti ensimmäisellä hoitokerralla, monet asiakkaamme ovat kokeneet nuorentuneensa parin tunnin hoidon aikana vuosia. Rypyt tasottuvat, iän tuomat ihon värivirheet tasaantuvat ja poistuvat, kasvojen iho tuntuu taas heleältä ja eläväiseltä.

Kokeile Hydra Facial -kasvohoitoa! Pääset helposti eroon ihon epäpuhtauksista, jotka vanhentavat ja rasittavat ihoa.

KATSO KASVOHOITO HINTA JA VARAA HOITOAIKA!

EFB-valoimpulssi – Turvallinen ihonhoito

Valoimpulssilla tehdään kasvohoito tai vartalohoito joko kokonaisvaltaisesti tai paikallisesti rajaten.

Erilaiset frekvenssit eli taajuudet tehoavat hienosti mm. maksaläiskiin, ei-toivottuihin pisamiin, couperosa ihon hoitoon ja muihin ihon epätasaisuuksiin. EFB:lla hoidetaan myös aknea ja tehdään pysyviä karvanpoistoja.

KATSO HINNASTO JA VARAA KASVOHOITO (VANTAA)!

Kasvohoito lämpöneulauksella

Lämpöneulauksella hoidetaan ihon pintaverenkiertoa. Laitteella saadaan näyttäviä tuloksia vartalolla ja kasvoissa.

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!

Ultratone Futura Pro

Ultratone vaikuttaa impulssein koko kehoon ja sitä voidaan käyttää kasvoihin omalla kasvojenhoito-ohjelmalla. Vetreytä ja virkistä ilmettäsi!

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!