Laihdutus ja kiinteytys

Onko laihdutus kesäkuntoon tuttua?

Nyt saat sinulla on mahollisuus saada selluliitti pois aivan uudella, kivuttomalla ja varmalla tavalla!

Tule tehokkaaseen kavitaatiohoitoon, jossa ultraäänen avulla vaikutetaan suoraan ihonalaisiin rasvakerroksiin vahingoittamatta ihonpintaa. Kun nämä selluliittihoidot liitetään osaksi terveellisempiä elämäntapoja, niin hoikentuminen ja kiinteytyminen on pysyvää ja laihduttaminen osaltasi historiaa!

Tämä kolmivaiheinen selluliitti hoito etenee siten, että koulutettu asiantuntija käsittelee toivomasi kehonosan Ditelle Cav –laitteella, jonka ultraääni-impulssit pilkkovat rasvasoluja valitulta alueelta. Tuhoutuneet rasvasolut poistuvat kehosta normaalin aineenvaihdunnan kautta useimmiten reilussa viikossa tai viimeistään kolmen viikon kuluessa. Seuraavaksi otetaan avuksi laitteen RF-tekniikka, joka tehostaa pilkottujen rasvahappojen ja kuona-aineiden poistumista.

Sopiiko kavitaatiohoito sinulle ja mitä alueita sillä voi hoitaa?

Jos olet perusterve, yli 18-vuotias nainen tai mies, kavitaatiohoito soveltuu mitä suurimmalla todennäköisyydellä sinulle. Hoito ei vaadi sinulta edeltäviä toimenpiteitä eikä toipumisaikaa. Katso vielä tarkempi terveysinfomme tekstin alaosasta.

Ditelle Cav –laitehoidolla voidaan poistaa paikallisesti selluliittia ja rasvakertymiä ongelmakohdista.
Muun muassa vatsa, pakarat, reidet ja käsivarsien ”allit” ovat otollisia alueita, joissa tämä rasvanpoltto toimii hyvin – varsinkin silloin kun liikunnalla ei ole saavutettu toivottuja tuloksia.

Selluliittihoito vie aikaa 30 minuutista reiluun tuntiin hoidettavasta alueesta riippuen. Yleensä suositellaan 4-12 hoitokerran sarjaa; hoitossa otetaan huomioon lähtökohtasi, tavoitteesi ja liikunnan sekä ruokavalion osuus tässä elämänmuutoksessasi.

Voit hyvinkin jo ensimmäisen käyntikerran jälkeen huomata selviä muutoksia hoitoalueella.

Hyvinvointisi on tärkeää!

Ensimmäisellä hoitokerralla käyt Ditelle Cav -asiantuntijamme kanssa läpi terveystilanteesi ja täytät esitietolomakkeen. Näin varmistamme, että saat mahdollisimman hyvän hoitotuloksen.

Mikäli sinulla on todettu jokin seuraavista sairauksista, on tärkeää, että keskustelet rasvanpoistohoidosta lääkärin kanssa ja pyydät häneltä kirjallisen suostumuksen hoidolle:
– sydäninfarkti
– sydämen tahdistaja
– munuaisten toimintahäiriö
– maksan toimintahäiriö
– hoitamaton verenpainetauti
– syöpä
– kasvain
– implantti hoidettavalla alueella
– diabetes
– epilepsia
– sairaalloinen lihavuus
– raskaus tai imetys
– metalli-istute

Siirräthän hoitoaikasi, jos olet sairas, kuumeinen tai kuukautisesi ovat alkuvaiheessa!

Kysy lisää ja varaa aika hoitoon numerosta: 040 5227696 / Riitta