Vartalon Kiinteytys

Moni haluaa vartalostaa hieman kiinteämmän, ja erilaisia tapoja tuloksiin pääseiseksi on varmasti yhtä monta kuin kiinteyttäjiäkin. Elämäntavat ja ruokavalio näyttelevät suurta osa kehon kiinteytysprosessissa, ja auttavat myös pitämään kerran saavutetut tulokset.

Tuloksia heti

Tämän lisäksi on olemassa monia erilaisia kiinteytyshoitoja, joista tarjoamme esimerkiksi kavitaatio-hoitoa ja EFB-valoimpulssihoitoa, joilla hoituu koko vartalon kiinteytys: reisien kiinteytys, vatsan kiinteytys, mahan kiinteytys jne.

Radiofrekvenssihoidossa johdetaan voimakasta radiotaajuutta haluttuun kudokseen. Hoito kohdistuu tehokkaasti tiettyyn alueeseen, jolloin voimaa ei tarvita ja käsittely on kivutonta. Sellulittia poistuu ja iho tulee kimmoisammaksi. Tyypillisiä alueita, johon radiofrekvenssihoitoa käytetään ovat leuanalus, käsivarret ja vatsan alue.

Vartalon kiinteytys eri alueilla

Käytämme eri menetelmiä muun muassa kaulan alueen, dekolteen ja rintojen kiinteytyksessä. Käytämme myös ultraäänihoitoa, lihasstimulaatiota ja kavitaatiohoitoa. Kiinteyttämisen lisksi menetemät tuhoavat selluliittia ja pilkkovat rasvaa.

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!