Hieronta

KATSO AJANKOHTAISET HIERONTA VANTAA -TARJOUKSET!

Hoitolamme tarjoaa ammattitaitoista hierontaa Vantaan Martinlaaksossa erilaisiin tarpeisiin. Hyvät kulkuyhteydet, reitit tuovat lähes ovelle.

HUOM!

KIVIVUORENTIELTÄ sisään, suoraan bussiasemaa vastapäätä,

virallinen osoite on Raikukuja  2.

Rentouttava hieronta sopii hyvin hemmotteluun ja stressin vapauttamiseen.

Napakat Näpit on tehokasta ja syvälle pureutuvaa hierontaa.

Hell to Heaven  pureutuu akuutteihin vaivoihin ja usein tarjoaa helpotusta jo ensimmäisellä hoitokerralle.

Nimensä mukaisesti niin vaiva kuin vaivan hoito ovat ehkä kivuliasta, mutta olosi helpottaa hoidon jälkeen ja paraneminen voi alkaa.

RENTOUTTAVA – hieronta

Valitse kesto: 50-70-90min | VARAA HIERONTA

Tämä hoito on Sinulle, joka kaipaat rentoutusta arjen kiireen ja stressin keskelle! Miellyttävät otteet, jotka auttavat Sinua saavuttamaan yhä rentoutuneemman tilan.

Alk. 45€

Voit kruunata hoidon Hot Stone -kuumakivihoidolla + 20€

NAPAKAT NÄPIT -hieronta

Valitse kesto: 50-70-90min |  VARAA HIERONTA

Tämä hoito on Sinulle, jolla on selkeitä lihaskireyksiä ja ongelmia kehon toimintojen kanssa. Hoito on tuntuvampi, kuitenkin kehosi sallimissa rajoissa. Tässä hoidossa yhdistetään myös nivelmobilisaatiota.

Alk. 58€

Saatavilla myös rentouttavalla Hot Stone -kuumakivihoidolla +20€

päänsärky | niska-hartiaseudun ongelmat | selkäkivut & iskias | olkapäävaivat ym.

HELL to HEAVEN -hieronta, 75€/ 135€

Kesto: 50min |  VARAA HIERONTA

Hoito on Sinulle, jolla on erityisongelmia. Hoidossa käytetään useita eri tekniikoita. Hoito on kivulias, mutta tehokas ja palkitsee hyvillä tuloksilla.

Hoidossa käytetään perinteisten hierontatekniikoiden lisäksi täsmällisesti ja tarpeen mukaan mm. seuraavia erikoistekniikoita:

  • Hermoratahieronta
  • Triggerpistehieronta
  • Kalvojen aukaisu
  • Purentalihashoito (Voice Massage)

PURENTALIHASHOITO eli VOICE MASSAGE

Bruksaajat eli hampaiden narskuttelijat saavat suuren avun purenta- ja äänentuottoalueen lihaksiston käsittelystä. Tilaa HELL to HEAVEN hieronta ja keskitytään hoidossa täsmällisesti ongelma-alueen hoitoon.

KATSO HINNAT JA VARAA VOICE MASSAGE -HIERONTA JO TÄNÄÄN!

HERMORATAHIERONTA

Hoitolassamme tasokas & tehokas hermoratahieronta Vantaa. Hermoratahierontaan asiakkaita tulee raiteita pitkin myös Helsingistä ja kauempaakin. Kokemuksemme mukaan hermoratahieronnalla päästään nopeammin ja täsmällisemmin tuloksiin erityisesti akuuteissa vaivoissa. Hermoratahieronta on hoitomuotona usein osa muuta kokonaisuutta, voit varata hoidoksi Hell to Heaven.

KATSO HINNAT JA VARAA HERMORATAHIERONTA JO TÄNÄÄN!

TRIGGERPISTE HIERONTA

Triggerpisteiden hieronnalla avataan lihaksiston jännitteitä jolloin lihakset pääsevät luonnolliseen, rentoon tilaansa. Hieronta on osittain kivuliastakin mutta triggerpisteiden hieronta vapauttaa hierottavan kivuista ja lihasjännityksistä hyvin täsmällisesti ja nopeasti.  Triggerpisteiden hieronta on hoitomuotona usein osa muuta kokonaisuutta, voit varata hoidoksi Hell to Heaven.

KATSO HINNAT JA VARAA HIERONTA JO TÄNÄÄN!

IHANA HOT STONE HIERONTA

Hot Stone -hieronnassa käytetään hemmottelevia ja ihanaa energiaa levittäviä sileitä kiviä, jotka on lämmitetty hierontaa varten. Lämpö stimuloi ja rentouttaa kehoa. Voit varata HotStone – hieronnan sellaisenaan tai yhdistää sen + 20€ mihin tahansa muuhun hierontaan.

KATSO HINNAT JA VARAA HIERONTA JO TÄNÄÄN!