JALKAHOIDOT

Hoitolassamme on tarjolla kolme eri pituista jalkahoitoa. Kaikki hoidot tehdään upealla Footlogixin-tuotesarjalla, josta löytyy kotihoitotuotteet jalkojesi hyvinvoinnille.

Kuiville jaloille, halkeilevat kantapäät, hikoilevat jalat, kylmät jalat, väsyneet jalat, jalka deodorantti, kenkä deodorantti, kynsisieni, jalkasieni.

Footlogix on Pediceutical® jalkojen vaahtohoitosarja, jonka tuotteet sisältävät farmasia-luokan aineosia. Tuotesarjan on kehittänyt Katharin von Gavel, yksi Pohjois-Amerikan johtavista ammattilaisista ja todellinen jalkojenhoidon pioneeri.

Footlogix on tieteellisesti tutkittu ja suunniteltu, sen ainutlaatuinen infuusioteknologiaa hyödyntävä Dermal Infusion Technology® menetelma mahdollistaa vaikuttavien aineosien tunkeutumisen nopeammin ja syvemmälle jalkojen ihoon. Näkyviä tuloksia saadaan jo muutamassa päivässä, yksinkertaisista ihon kuivuudesta johtuvista ongelmista aina haastavampiin Diabeteksesta johtuviin ongelmiin. Kliinisten tutkimusten tulokset todistavat että Footlogix todella toimii kuten luvataan!

Footlogixin laatuun luottavat jo miljoonat jalat yli 20 maassa. Tunnetut jalkahoidon ammattilaiset ovat todistaneet Footlogix -sarjan nopeatehoiset hoitavat ja parantavat ominaisuudet asiakkaittensa keskuudessa ympäri maailman!

Pedikyyri 30min. on tarkoitettu vain jatkohoitona, esim. paksuuntuneiden varpaankynsien ohentamiseen/ yksittäisen syylän tai känsän poistoon.

Hoidon hinta: 45€, muun hoidon yhteydessä 40€

Pedikyyri 50min. sopii sinulle, jolla ei vielä liiemmin ole erityisongelmia jalkojen kanssa.

Hoitoon kuuluu: jalkakylpy, jalkojen kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, varpaankynsien lyhentäminen sekä Footlogixin erityishoitotuotteiden käyttö sinun ongelmiisi paneutuen ja pureutuminen erityisongelmiin, sekä Footlogixin hoitovoiteen imeyttäminen hieronnalla.

Halutessa varpaankynsienlakkaus +10€

Hoidon hinta: 58€, muun hoidon yhteydessä 55€

Spa jalkahoito 90min. sopii sinulle, jolla on jo ongelmia jalkojen kanssa tai haluat itsellesi mukavan hemmotteluhetken ja ripauksen ylellisyyttä arjen keskelle jalkojesi hyvinvoinniksi!

Sinulla on esimerkiksi känsiä, syyliä, sisäänkasvaneita varpaankynsiä tai liikavarpaita.

Hoitoon kuuluu: jalkakylpy, jalkojen kuorinta, kovettumien poisto, kynsinauhojen siistiminen, varpaankynsien lyhentäminen sekä Footlogixin erityishoitotuotteiden käyttö sinun ongelmiisi paneutuen ja pureutuminen erityisongelmiin, jalkanaamio pitkällä jalkojen hieronnalla.

Halutessa varpaankynsienlakkaus +10€

Hoidon hinta: 89€, muun hoidon yhteydessä 85€

Hoidoissa käytämme hoitavia Footlogixin- tuotteita ja jalkaporaa tarvittaessa!

Huomioithan, että emme ole jalkojenhoitajia tai jalkaterapeutteja, vaan kosmetologeja, jotka tekevät oman ammattitaitonsa puitteissa huolellisen työn!