KARVANPOISTO

Karvanpoisto – Sokerointi

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoisto menetelmä jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi menetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, herkimmätkin alueet silottuvat sokerimassan ansiosta ja tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho. Meiltä myös karvanpoisto vahalla.

  • Kainalot, sokerointi
  • Bikinirajat, karvanpoisto sokerointi
  • Brasilialainen, karvanpoisto sokerointi
  • Kasvojen alueen karvanpoistot sokeroinnilla, mm. ’naisen viikset’
  • Sääret ja reidet, karvanpoisto sokerointi

KATSO HINNASTO JA VARAA HOITOAIKA!

Pysyvä Karvanpoisto laserilla

Ihokarvojen poisto pysyvästi? Karvanpoisto laserilla on kivuton ja tehokas toimenpide, jonka avulla pääset eroon ei-toivotuista karvoista. Tulokset alkavat näkyä heti, ensimmäisellä hoitokerralla karvojen määrä vähenee 20% ja ne ohenevat ja pehmenevät. Toinen käsittely tehdään 4-6 viikkoa ensimmäisen jälkeen. Ihokarvojen poisto laserilla toimii kaikkiin karvoihin, ja sen avulla hoituvat naisten viikset, säärikarvojen poisto, bikinirajat ja kaikki muut ei-tovotut karvat. Lopputuloksenä sileä ja kaunis iho!

Tämä ihokarvojen poisto pysyvästi hoidetaan hellävaraisella EFB-valoimpulssilaitteella, joka ei vahingoita omaa ihoasi tai jätä arpia. Laseriin verrattuna valoimpulssihoito on huomattavasti turvallisempi ja pehmeämpi vaihtoehto. Käytössämme on EFB Beauté Adéna -laite, jolla on 8 patenttia, ja joka on muun muassa monien lääkäriasemien käytössä.

Karvojen poisto sujuu mukavasti kaikkiin osiin kehoa – ILMAN KIPUA!